Osem.forumms.net
Selamat datang ke
Osem Forum Komuniti!

Sila klik Login untuk masuk atau
klik Register untuk pendaftaran baru.
Latest topics
» New Release (Daily Update)
Mon Jul 25, 2016 10:46 am by bayu_inzaghi

» Trumbo (2015)
Fri Jul 15, 2016 7:12 am by bayu_inzaghi

» Solace (2015)
Thu Jul 14, 2016 10:36 am by bayu_inzaghi

» Courage (2015)
Tue Jul 12, 2016 7:50 pm by bayu_inzaghi

» Ronaldo (2015)
Mon Jul 11, 2016 7:22 am by bayu_inzaghi

» The Witch (2015)
Sat Jul 09, 2016 10:20 pm by bayu_inzaghi

» Jeruzalem (2015)
Sat Jul 09, 2016 12:37 am by bayu_inzaghi

» Intruders (2015)
Fri Jul 08, 2016 12:40 am by bayu_inzaghi

» Moonwalkers (2015)
Thu Jul 07, 2016 11:03 am by bayu_inzaghi

September 2018
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Calendar Calendar


Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Go down

Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by Jiwa Spammer on Sun Jun 03, 2012 12:46 pm

Mari kita tengok ape ayat yang keluar dari tarikh lahir korang



1-Ambil ayat dari bulan korang lahir:

January--------aku sepak
February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling

2-Ambil ayat dari hari lahir korang

1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun

3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan

1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku
0 -------- di dalam bilik tokwan

4-Ambil ayat dari color yang korang suka:

putih---------sebab aku suka macam tu
hitam--------sebab aku memang degil
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan
Purple-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm
Orange------sebab aku pikir aku bijak
cokelat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!

Contoh ayat lahir pd 09/02/1975
aku lompat atas kawan baik nenek aku di atas motosikal sebab aku memang degil

So sambung ayat2 ni tgk apa ayat yg keluar dari tarikh lahir korang
avatar
Jiwa Spammer
Osem Member
Osem Member

Posts : 247
Treasure : 288
Reputation : 9
Join date : 31/05/2012
Location : Bumi Tuhan

View user profile

Back to top Go down

Re: Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by Jiwa Spammer on Sun Jun 03, 2012 12:48 pm

Aku November 11 1989

aku jelir lidah kat lembu mak aku masa makan atas meja sebab aku seksi dan aku boleh buat lol!
avatar
Jiwa Spammer
Osem Member
Osem Member

Posts : 247
Treasure : 288
Reputation : 9
Join date : 31/05/2012
Location : Bumi Tuhan

View user profile

Back to top Go down

Re: Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by AhLongShark on Sun Jun 03, 2012 1:17 pm

31.Januari.92

Aku sepak hantu jepun . Di atas katil engkau , Sebab aku memang terer Laughing


avatar
AhLongShark
Moderator

Posts : 58
Treasure : 71
Reputation : 7
Birthday : 31/01/1992
Join date : 03/06/2012
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://sharksempoi.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by Mavis Vermillion on Sun Jun 03, 2012 3:21 pm

aku lompat atas lembu mak aku di bawah jambatan sebab aku seksi dan aku boleh buat!

HAHAHAHAHA! lol!
avatar
Mavis Vermillion
Moderator

Posts : 235
Treasure : 293
Reputation : 48
Join date : 03/06/2012
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by mezzo on Mon Jun 04, 2012 6:52 pm

Aku Cium Kapak Mak Aku Di Atas Bumbung Rumah Sebab Aku Suka Macam Tu


Sir Hacks Alot
avatar
mezzo
Limited Osem Member
Limited Osem Member

Posts : 66
Treasure : 102
Reputation : 10
Join date : 03/06/2012
Location : Kyiv, Ukraine

View user profile

Back to top Go down

Re: Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by CallMeFir on Tue Jun 05, 2012 5:13 am

wow !
avatar
CallMeFir
Limited Osem Member
Limited Osem Member

Posts : 11
Treasure : 13
Reputation : 2
Birthday : 08/02/1991
Join date : 05/06/2012
Age : 27
Location : Pulau Pinang

View user profile

Back to top Go down

Re: Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by Mavis Vermillion on Tue Jun 05, 2012 5:18 am

@Fir , wow Razz
avatar
Mavis Vermillion
Moderator

Posts : 235
Treasure : 293
Reputation : 48
Join date : 03/06/2012
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by Julianna_Ira on Tue Jun 05, 2012 7:09 am

aq makan dengan makhluk asing di atas katil engkausebab aku pikir aku bijak Very Happy aq mmg terbaek.wakakaka


Last edited by Julianna_Ira on Tue Jun 05, 2012 7:20 am; edited 1 time in total


What Comes Up Must Go Down!
avatar
Julianna_Ira
Moderator

Posts : 114
Treasure : 118
Reputation : 4
Birthday : 02/08/1992
Join date : 05/06/2012
Age : 26
Location : Underworld

View user profile https://www.facebook.com/Julianna.Ira

Back to top Go down

Re: Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by Mavis Vermillion on Tue Jun 05, 2012 7:11 am

Hi Julianna_Ira Razz
avatar
Mavis Vermillion
Moderator

Posts : 235
Treasure : 293
Reputation : 48
Join date : 03/06/2012
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by Julianna_Ira on Tue Jun 05, 2012 7:19 am

Mystogan wrote:Hi Julianna_Ira Razz

MyStogan halllo hallo.... Embarassed


What Comes Up Must Go Down!
avatar
Julianna_Ira
Moderator

Posts : 114
Treasure : 118
Reputation : 4
Birthday : 02/08/1992
Join date : 05/06/2012
Age : 26
Location : Underworld

View user profile https://www.facebook.com/Julianna.Ira

Back to top Go down

Re: Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by Mavis Vermillion on Tue Jun 05, 2012 8:36 am

eh blush blush pulak awak ni Embarassed

malu saya Embarassed
avatar
Mavis Vermillion
Moderator

Posts : 235
Treasure : 293
Reputation : 48
Join date : 03/06/2012
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by Jiwa Spammer on Wed Jun 06, 2012 5:44 am

nak jugak adoi nye punn Embarassed Embarassed Embarassed
avatar
Jiwa Spammer
Osem Member
Osem Member

Posts : 247
Treasure : 288
Reputation : 9
Join date : 31/05/2012
Location : Bumi Tuhan

View user profile

Back to top Go down

Re: Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by adila wassini on Sat Jun 09, 2012 4:16 am

aku lompat atas mee kari adik aku semasa jalan2 cari adik aku ahahaha pelik2
avatar
adila wassini
Moderator

Posts : 48
Treasure : 49
Reputation : 1
Join date : 07/06/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum