Osem.forumms.net
Selamat datang ke
Osem Forum Komuniti!

Sila klik Login untuk masuk atau
klik Register untuk pendaftaran baru.
Latest topics
» New Release (Daily Update)
Mon Jul 25, 2016 10:46 am by bayu_inzaghi

» Trumbo (2015)
Fri Jul 15, 2016 7:12 am by bayu_inzaghi

» Solace (2015)
Thu Jul 14, 2016 10:36 am by bayu_inzaghi

» Courage (2015)
Tue Jul 12, 2016 7:50 pm by bayu_inzaghi

» Ronaldo (2015)
Mon Jul 11, 2016 7:22 am by bayu_inzaghi

» The Witch (2015)
Sat Jul 09, 2016 10:20 pm by bayu_inzaghi

» Jeruzalem (2015)
Sat Jul 09, 2016 12:37 am by bayu_inzaghi

» Intruders (2015)
Fri Jul 08, 2016 12:40 am by bayu_inzaghi

» Moonwalkers (2015)
Thu Jul 07, 2016 11:03 am by bayu_inzaghi

October 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar


Koleksi Ebook Tentang IT

Go down

Koleksi Ebook Tentang IT

Post by Shahs on Fri Jun 08, 2012 4:52 pm


Dalam ni aku ada sertakan tutorial format windows XP, Vista serta Windows 7. Untuk pengetahuan korang semua ebook ni boleh buat rujukan untuk korang dan juga untuk para newbie yang baru nak kenal dunia IT ni. Apa lagi download la dan belajar sendiri cara format, mana tahu boleh buat format sendiri ke kan, save la sikit duit tu xD

DOWNLOAD MEDIAFIRE HERE
avatar
Shahs
Admin
Admin

Posts : 29
Treasure : 40
Reputation : 6
Birthday : 14/11/1989
Join date : 29/05/2012
Age : 28
Location : Terengganu

View user profile http://osem.forumms.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum