Osem.forumms.net
Selamat datang ke
Osem Forum Komuniti!

Sila klik Login untuk masuk atau
klik Register untuk pendaftaran baru.
Latest topics
» New Release (Daily Update)
Mon Jul 25, 2016 10:46 am by bayu_inzaghi

» Trumbo (2015)
Fri Jul 15, 2016 7:12 am by bayu_inzaghi

» Solace (2015)
Thu Jul 14, 2016 10:36 am by bayu_inzaghi

» Courage (2015)
Tue Jul 12, 2016 7:50 pm by bayu_inzaghi

» Ronaldo (2015)
Mon Jul 11, 2016 7:22 am by bayu_inzaghi

» The Witch (2015)
Sat Jul 09, 2016 10:20 pm by bayu_inzaghi

» Jeruzalem (2015)
Sat Jul 09, 2016 12:37 am by bayu_inzaghi

» Intruders (2015)
Fri Jul 08, 2016 12:40 am by bayu_inzaghi

» Moonwalkers (2015)
Thu Jul 07, 2016 11:03 am by bayu_inzaghi

January 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar


Mendapatkan Wifi Password Yes4g jika tuan Yes4g itu kawan ialah kawan anda.

View previous topic View next topic Go down

Mendapatkan Wifi Password Yes4g jika tuan Yes4g itu kawan ialah kawan anda.

Post by Jiwa Spammer on Thu Jun 07, 2012 5:38 pm

So, korang ada roommate..
Roommate korang tu ade Yes 4g ...
Tapi punye kedekut dia tak dptlah korg menikmati kemudahan internet...
*Huddle and Zoom sahaja

Cara paling senang adalah dengan..
Meminta izin untuk menggunakan laptop,mobile,tablet kawan korang tuh..
Okay!
Dia bagi pinjam? Cool!

Wokey taip kat address bar alamat ini:
http://192.168.1.1
*Huddle and Zoom sahaja

Pastu dia mintak username & password nye untuk masuk dalam configuration.


Username : admin
Password: admin
*Work on Huddle and Zoom

Selepas sudah Log-in korang akan di-redirectkan ke sini:


Tekan next..~~~
Tak silap kat sini lah korang boleh tengok wifi password diorang.


Kalau tak nampak passwordnye kemungkinan korang kene tekan next : Summary&Yes Connect

Dan korang akhirnya Berjaya mendapatkan password yes 4g kawan korang! Online sepuas-puasnya...


**Berhati-hati : Kemungkinan kawan korang dapat detect korang menggunakan wifi dia~ So awasilah ye!
avatar
Jiwa Spammer
Osem Member
Osem Member

Posts : 247
Treasure : 288
Reputation : 9
Join date : 31/05/2012
Location : Bumi Tuhan

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum